3.2.07

Darwin

Jeg befinder mig lige nu i Darwin, som bliver sidste stop i Australien. Jeg vil meget snart skrive om det sidste jeg har oplevet her.

Danni

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

HEY DÆMS!!!!
Her en lille hilsen fra Pille og Øge. Håber du har det rigtig godt, selvom i ikk rejser sammen mere.. Men vi tænker på dig, og håber du har det super godt!:)
Knus fra os!

Anonym sagde ...

Hallo din langhåret awekat, hva fordriver du tiden med?? Du skal da vist til at slappe lidt af med alt det skriven´.... Og jeres nye blog ligner da lort!! Det er så vildt!!:) Man kan jo ikke læse hva der står pga den baggrund så jeg ved ikke hvilket tøj jeg skal købe! Vi er pt. i Singapore hos en familie fra Lemvig, så det er meget godt! Hvornår går turen hjem? Er glad for at læse at vi er skønne at være sammen med, vi ville jo gerne vi kunne sige det samme, men du er jo fra sverige, og selv om vores forhold til svenskere er forbedret, så ma vi stadig holde dig lidt på afstand, vi kan jo se du er en swingerkal!!!! Ellers håber vi at du har det godt og ikke nedlægger alt for mange fyre, (da du jo åbenbart nemt forveksles med en tøs, hehe) Kan du hygge dig, fra Paw og Jesper. =) (Dee goo, spasser man´) =)

 
newbie.dk